Menü

Gyermekláncfű jótékonysági futás

Gyermekláncfű jótékonysági futás

Október elsején a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány és az Adrenalin SE jótékonysági futást rendezett Szegeden: az adományokkal a kimagasló szintű tanulmányokat folytató, gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek és fiatal felnőtteket támogatja a szervezet.

A résztvevők számára ingyenes jótékonysági futás a Dóm térről indult, majd a mezőny ide is érkezett vissza. A program egy közös bemelegítéssel indult negyed órával a futás kezdete előtt, majd a mintegy 50 főből álló mezőny a táv megtétele után igazi meghitt hangulatban, közösen fogyasztotta el a szendvicseket és vett magához frissítőket.

A Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítvány és az Adrenalin SE közös szervezésében megvalósult eseményen befolyt adományokat a kimagasló szintű tanulmányokat folytató, gyermekvédelmi szakellátásban élő gyermekek és fiatal felnőttek támogatására fordítja a szervezet.

Klubunk is a kezdeményezés mellé állt. A szervezők megkeresésére egyesületünk vezetőedzője Szuknai Zsuzsanna tartotta a futást megelőző bemelegítést és számos sportolónk teljesítette a távot. reméljük hagyománnyá növi ki magát a kezdeményezés és jövőre is futhatunk a tehetségekért! :)

Képes beszámoló

Box Világ
vissza

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK