Menü

Sparringday Baján

Sparringday Baján

Ma Baján folytattuk a küzdelmeket, ahol a Felsővárosi Boksz Klubnál jöttek össze szerb és magyar csapatok öklözői. Az erős mezőny remek tapasztalatokkal gazdagította a versenyzőinket.
Sparringday Csongrádon

Sparringday Csongrádon

Csongrádon jártunk, ahol népes mezőny gyűlt össze egy kis ütés-váltásra. Klubunkból Héli Gábor, Kolozsi Péter és Bernáth Benedek vívott értékes küzdelmeket.
győzelmek a Ring-fény Küzdősport Gálán

győzelmek a Ring-fény Küzdősport Gálán

  Versenyzőink Makón a Ring-fény Küzdősport Gálán léptek szorítóba szombaton. A Makó Budó Klub rendezvényén Héli Gábor Körömi Ábellel bokszolt egy technikás parázs mérkőzést junior 54kg-ban. Bernáth Benedek végig fegyelmezetten, tisztán hozta az összecsapást Kiss Balázs ellen ifi 81kg-ban. Kolozsi Péter a 2. menetben döntőfölénnyel verte junior 75kg-ban Novák Szabolcsot. ...
Szegedi Sportválasztó tábor II.

Szegedi Sportválasztó tábor II.

  Újabb sportválasztó táboros gyerekek ismerkedtek az ökölvívással edzőtermünkben. A közel 40 fős csapatból többen is kedvet kaptak az ökölvíváshoz. Velük együtt várunk minden gyermeket edzéseinken, melyek nyáron is folyamatosan vannak. Köszönjük utánpótlás versenyzőinknek a segítséget!    
Elrajtoltak a Sportválasztó táborok

Elrajtoltak a Sportválasztó táborok

  Elrajtoltak az idei nyár Sportválasztó táborai, rögtön 41 gyerkőc húzott kesztyűt és vetette bele magát az ökölvívás rejtelmeibe. Köszönjük a klub versenyzőinek a gyerekekkel való munkát!    
Bernáth ezüstérmes a Világkupán

Bernáth ezüstérmes a Világkupán

  Bernáth Benedek ezüstérmet szerzett a 28. Magyar Kick-box Világkupán full-contact 81kg-os kategóriában. Junior versenyzőnk első ízben szerepelt ekkora nemzetközi megmérettetésen, amelynek döntőjében szoros mérkőzésen minimális pontkülönbséggel maradt le a bajnoki címről. Gratulálunk! Köszönjük a támogatást Pazarshop.hu !    
Szegedi eredmények a Bornemissza Emlékversenyen

Szegedi eredmények a Bornemissza Emlékversenyen

Kolozsi Péter bronzéremmel, Héli Gábor V. helyen végzett a 72. Bornemissza Gergely Emlékversenyen. Az egyik legnépesebb nemzetközi utánpótlás tornán mindketten junior korcsoportban húztak kesztyűt. Az elmúlt öt napban nagyon sok tapasztalatot gyűjthettek a fiúk, és belekostólhattak a nemzetközi mezőny kihívásaiba. Gratulálunk az eredményekhez! Köszönjük a támogatást Pazarshop.hu!
Kolozsi bronzérmes a Bornemissza Emlékversenyen

Kolozsi bronzérmes a Bornemissza Emlékversenyen

  Kolozsi Péter bronzéremmel zárta a Bornemissza Gergely Nemzetközi Ökölvívó Tornát miután az elődöntőben a skót Liam Flynn elleni küzdelemben egy pontos test ütést követően nem tudta folytatni a mérkőzést. Gratulálunk az éremhez!  
Héli V. a Bornemissza Emlékversenyen

Héli V. a Bornemissza Emlékversenyen

  Héli Gébor éremért folyó küzdelemben szoros mérkőzésen, pontozással maradt alul a Bornemissza Gergely Nemzetközi Ökölvívó Tornán a magyar válogatott Horváth Andrással szemben. A biztató teljesítmény további kitartó munkával komolyabb eredményeket hozhat. Ma Kolozsi Péteren a sor, akinek a skót Liam Flynnt kell legyőznie a továbbjutáshoz.    
Két Boxvilág versenyző a Bornemissza Emlékversenyen

Két Boxvilág versenyző a Bornemissza Emlékversenyen

  Hétfőn vette kezdetét a nagy múltra visszatekintő 72. Bornemissza Gergely Emlékversenyen. Egerben 12 nemzet 235 versenyzője regisztrált junior és ifjúsági korosztályokban. Boxvilágos színekben Héli Gábor (54kg) és Kolozsi Péter (75kg) lép ringbe, mindketten junior korcsoportban. Gabó Horváth Andrással (KSI) kezd, míg Peti ellenfele Liam Flynn (SCO). Hajrá fiúk! Köszönjük a támogatást Pazarshop.hu!  ...

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK