Boxvilág Ökölvívóképző SE

"Nem az erőszakot kedvelem az ökölvívásban, sokkal inkább a technikája érdekel: hogyan mozogj úgy az ellenfél ütései elől, hogy megvédhesd magad, hogyan alakíthatsz ki olyan taktikát, amellyel megleped a társad, majd visszatámadva pontos ütést mérhetsz rá, illetve hogyan tudod megőrizni a belső békédet és nyugalmadat a küzdelem ideje alatt." Nelson Mandela

Menü

sportpszichologusWebInvoice
box_01box_02box_03box_04box_05box_06box_07box_08box_09
This is an example of a HTML caption with a link.
Csabai "csípős" sparringnap

Csabai "csípős" sparringnap

A hétvégén a békéscsabai Nagyszövetség Boksz Egyesület vendégei voltunk, ahol hat egyesület öklözői csaptak össze "barátságos" mérkőzéseken.Köszönjük a meghívást és a vendéglátást Pálfi Istvánnak és a klubnak!
A jövő öklözői  a sportválasztó táborban

A jövő öklözői a sportválasztó táborban

Ez a hét sem telhetett el sporttábor nélkül! A héten több mint 30 gyerkőc húzott kesztyűt és próbálta ki az ökölvívást a Boxvilág Se edzőtermében. Igazán ügyes csapat jött össze. 
MMA és kempo csapattal bővült az egyesület

MMA és kempo csapattal bővült az egyesület


Beindult a Sportválasztó tábor

Beindult a Sportválasztó tábor

Elkezdődött a Sportágválasztó Tábor, ahol a gyerekek öt héten keresztül öt turnusban több sportág mellett az ökölvívással is megismerkednek,melynek a Boxvilág Se edzőterme ad otthont és szakmai hátteret.  A tábor első csapata nagy lelkesedéssel vette abokszedzést, melyet aklub fiatal sportolói is segítették.
Gönczi R. Emlékversenyen debütáltak az újoncok

Gönczi R. Emlékversenyen debütáltak az újoncok

Sikeresen szerepeltek újoncaink az V. Gönczi Róbert Emlékversenyen. Helvécián Takács Petra kivételével négy versenyzőnk debütált a szorítóban, Kántor Milán, Abonyi Péter, Sisák Előd, és Berecz Tibor. Minden versenyzőnk elszántan harcolt és tiszta ökölvívást mutatott be! Igazán jó kezdés egy ígéretes jövőhöz! Gratulálunk, remekül helytálltatok!
Ütős Gyereknap

Ütős Gyereknap

Bunyós gyereknapot tartottunk vasárnap versenyzőkkel, hobbistákkal,ökölvívás kedvelőkkel, kicsikkel, nagyokkal, szülőkkel sporttal, játékkal, bográcsozással sok vidámsággal. Örülünk,hogy ennyien eljöttetek, külön köszönet a ringépítő csapatnak, Kántor Zsoltnak a fotókért és Sebők Ferencnek a vendéglátásért! 
Bronzérem a Sárkányhajó Viadalon

Bronzérem a Sárkányhajó Viadalon

Az idén sem hagyhattuk ki a Szeged Napi Sárkányhajó Viadalt. A szegedi sportegyesületek közötti versenyen csapatunk -melynek tagjai többségében most debütáltak ebben a sportágban 
Sok verseny, sok érem

Sok verseny, sok érem


Újabb Világkupa elsőség

Újabb Világkupa elsőség

Immár 25.alkalommal került megrendezésre  Magyar Kick-box Világkupa. Budapesten  42 nemzet több, mint 1700 versenyzője húzott kesztyűt.  A BOK csarnokban Szuknai Zsuzsanna klubunk edzője újabb VK elsőséget gyűjtött be light-contact masters kategóriában.

weblap készítés :: honlapkészítés :: web-programozás :: webáruház készítés :: webshop készítés :: webtárhely :: weblap marketing :: domain ügyintézése
Készítette © 2013-2016. Wucz Bt.