Menü

A hétvégén Fesztivál Kupa

A hétvégén Fesztivál Kupa

Csattannak majd a pofonok. Szombaton és vasárnap 15 órától minden bizonnyal ismét izgalmas és látványos ökölvívómeccseket láthatnak a sportbarátok Szegeden, a Stefánián. Két napon keresztül csatáznak egymással a női és férfi versenyzők a hagyományos Fesztivál-kupán.

A ring most a Móra Ferenc Múzeum rekonstrukciója miatt költözik a Stefániára, de remek meccsekben így sem hiány.

A főszervező, Szuknai Zsuzsanna, a Boxvilág Ökölvívóképző SE vezetője és szervezőcsapata már hetek óta hatalmas munkában van, hogy újból színvonalas viadalt szervezzenek. A rendezvény fővédnöke az egykori világbajnok bokszoló, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, Erdei Zsolt, aki természetesen itt lesz a kupán.

A rendezvény díszvendége lesz Gedó György, olimpiai bajnok ökölvívó. A helyszínen tekinti meg a meccseket a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Balzsay Károly. De a közönség találkozhat Kovács Mária vb-aranyérmes bokszolóval, vagy éppen a világ egyik legjobb női játékvezetőjével, Szűcs Veronikával. A nevezés még zajlik, így csak a jövő héten lesz ismert a pontos program, a résztvevők teljes névsora. Az biztos, hogy két szegedi klub is népes csapattal képviselteti magát az eseményen.

Ami igazán jó hír a szurkolóknak, hogy a Fesztivál-kupa ingyenes.

 

forrás: Délmagyar

Box Világ
vissza

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK