Menü

Fesztivál hangulat a Fesztivál Kupán

Fesztivál hangulat a Fesztivál Kupán

Egy év kihagyás után negyedik alkalommal került megrendezésre a megújult Fesztivál Kupa mely ezúttal új helyszínen várta az érdeklődőket. Jó választásnak bizonyult az Árpád tér, hiszen népes közönség előtt küzdhettek meg a versenyzők. Mihálffy Béla önkormányzati képviselő megnyitóját követően 19 izgalmas ökölvívó mérkőzésre került sor. A küzdelmek során nem csak a versenyzők, de a szurkoló táborok is kitettek magukért óriási hangulatot varázsolva a térre. A sportág népszerűsítése mellett a rendezvényen hangsúlyt kapott a segítségnyújtás is. A Nem Adom Fel Alapítvány érzékenyítő programjának köszönhetően a fogyatékkal élők mindennapjainak nehézségeivel ismerkedhettek meg, akik meglátogatták a ring melletti standjukat. Ezúton is szeretnénk megköszöni mindenkinek aki adományával támogatta az alapítványt! Erre továbbra is lehetőség van az Alapítvány alábbi számlaszámán: ERSTE 11600006-00000000-83531952

A Fesztivál Kupa különdíjasai:
Legjobb serdülő fiú versenyző: Búzás Róbert (GOD)
Legjobb junior fiú versenyző: Horváth Richárd (SHB)
Legjobb utánpótlás lány versenyző: Fazekas Katalin (GOD)
Legjobb női versenyző: Országi Sára (BOS)
Legjobb szegedi versenyző: Juhász Lilla (BSE)
Támogatók:
Mihálffy Béla önkormányzati képviselő
Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata
Magyar Ökölvívó Szakszövetség
THS Holding vagyonvédelmi Kft.
Webkey Shop
Kati Cukrászda
Izekkertje
Versenyzőink közül Juhász Lilla, Bernáth Benedek, Maximilián-Tóth Áron, Héli Gábor léphetett ringbe, sajnos Molnár Laci ellenfele nem érkezett meg. Mindannyian erős ellenféllel néztek szembe és mindent megtettek a győzelemért, nagy csatákban szereztek ezüstérmeket. Lilla óriási szívének köszönhetően megkapta a legjobb szegedinek járó különdíjat. Gratulálunk!
Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formán hozzájárult rendezvényünk sikeréhez! Legyen az versenyző, edző, bíró, támogató, szervező, önkéntes segítő.

 

Box Világ
vissza

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK