Menü

Sportválasztó edzőmérkőzések Kiskundorozsmán

Sportválasztó edzőmérkőzések Kiskundorozsmán

 

A hétvégén a kiskundorozsmai sportválasztó családi nap részeként edzőküzdelmekkel népszerűsítettük az ökölvívást. A Hősök ligetében hat egyesület sportolói húztak kesztyűt, hogy ízelítőt adjanak a sportágból. A rendezvény a népszerűsítés mellett remek lehetőséget biztosított egy kis tapasztalatszerzésre is. A nap folyamán 28 mérkőzésre került sor a különböző korosztályokban, óriási szurkolások mellet, hatalmas hangulatban!
A napot egy jótékonysági futással indítottuk, melyen természetesen az ökölvívó csapatok is részt vettek, és egyéni felajánlásokkal támogatták Szanka Szilvia családját. Ezúton is köszönjük a részvételt!
A résztvevők emellett számos sportágat, játékot kipróbálhattak, versenyezhettek különböző kihívásokban. És természetesen számtalan játékot meg is nyertek a jelenlévő bunyós palánták.
Ha már szabadtéri rendezvény, természetesen nem maradhatott el a főzőcskézés sem, gulyásleves és paprikás krumpli is rotyogott a bográcsokban.
Köszönjük minden résztvevő egyesületnek, hogy eljöttetek! Kőbánya Box Club, Halasi Box Club, Hódmezővásárhelyi Box Club, Kiskunfélegyházi Boksz Klub, Combat D SC. Hasznos és kellemes napot sikerült összehoznunk közösen!

 

 

Box Világ
vissza

A weboldalon cookie-kat használunk, a jobb felhasználói élményért. OK